Opdrachtgevers

Vereniging van Eigenaren

Voor een Vereniging van Eigenaren is een overzichtelijke begroting en uitgebreide technische omschrijving belangrijk. Zo kan het bestuur helder inzicht geven aan de leden. Wij rekenen al jaren vele VVE’s tot onze vaste klanten en streven naar een blijvende relatie gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Voor veel VvE's is het periodiek terugkomende schilderwerk de belangrijkste kostenpost in het Meerjaren Onderhouds Plan.

Het Leertouwer VvE Plan brengt structuur in de aanpak van onderhoud. Het vertaalt de wensen en eisen van de VvE en de kenmerken van een gebouw in een onderhoudsplan. Door bundeling van kennis en kunde wordt een optimaal resultaat behaald. Niet alleen de VvE, maar alle bewoners van een appartementencomplex hebben er belang bij dat het onderhoud aan de woningen goed geregeld is. Het onderhoud van buitenschilderwerk aan gebouwen vergt in verhouding een groot deel van het totaal onderhoudsbudget. Achterstallig schilderonderhoud kan niet alleen leiden tot vermindering van het wooncomfort maar ook leiden tot hoge onvoorziene kosten in de vorm van reparaties aan geveldelen of in ernstige gevallen zelfs het geheel vervangen van geveldelen. Bovendien: achterstallig onderhoud drukt direct een stempel op de kwaliteit van de woningen en resulteert dan ook in vermindering van de marktwaarde en de verkoopbaarheid ervan.

De praktijk bewijst dat een meerjarig onderhoudsplan bijdraagt aan een aangename woonomgeving en dat de investering in onderhoud dubbel en dwars wordt terugverdiend.

Wilt u meer lezen over het Leertouwer VvE plan, klik hier