Diensten

Vastgoedonderhoud

Vastgoedonderhoud is voor Leertouwer de verzamelnaam voor diverse vormen van onderhoud aan buitengevels van woningen en gebouwen.Hierbij komt het vakmanschap van onze specialisten op het gebied van schilderen, houtrotsanering en gevelherstel in het onderhoud bij elkaar.

Wij zijn het aanspreekpunt voor het vastgoedonderhoud. De gehele zorg ligt bij ons. Zo bewaken wij de kwaliteit en de voortgang van een project. Voor steigerwerk, betonherstel, loodgieterswerk en dakherstelwerk worden vaste partners ingeschakeld. Inspecties en inventarisaties worden gedaan door deskundige medewerkers.

Houtrotherstel
Wij werken met gekwalificeerde houtsaneerders die zowel extern als intern zijn opgeleid. Zij voeren veelvoorkomende houtrotherstelwerkzaamheden uit. Denk daarbij aan houtrotpasta reparaties, laminaties, deelvervangingen, open verbindingen elastisch dichten, neuslatten monteren en het vervangen van ramen en deuren met eventueel FSC hout.

Budgetzekerheid
Als er veel houtrot op een complex aanwezig is, maken wij vooraf een 100% opname. Geen verrassingen dus, geen onzekerheden. U weet precies waar u aan toe bent. En uw budgetten zijn zeker gesteld.